ѕυρєяѕтαяѕ

ѕυρєяѕтαяѕ


Hier ben jij de ster en draait alles om jou, laat de wereld zien wat je in huis hebt door als je lievelingszanger(es), acteur/actrice… door de RPG te gaan. Beroemd of berucht, famous of doodgewoon je beslist het zelf! Laat de echte ster in je los!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

~Platteland~

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Velden

VeldenHier op de velden lopen koeien, paarden, schapen en zo verder vrij rond. Vele sterren komen wel eens naar de velden om te relaxen, of gewoon om eens een picknickje te doen.
00
Geen nieuwe berichten

Bossen

BossenHier in de bossen komt men niet vaak. Vele verdwalen omdat de bomen zo dicht op elkaar staan, anderen vinden het gewoon een enge plek om heen te gaan.
01
Geen nieuwe berichten

Summer Bay

Summer BaySummer Bay, dat is de naam van het strand. Niemand weet precies waarom het zo noemd maar door de jaren heen heeft het strand deze naam behouden. Op de dijk kan je lekker slenteren en winkeltjes binnen gaan maar ook lekker eten of iets drinken.
00
Geen nieuwe berichten

Oceaan

OceaanAan het einde van het platte land ligt de oceaan. Veel cruiseschepen zie je aan de horizon en veel duikers komen naar hier om de riffen te bekijken. In de verte zie je het eiland "Mystic Falls" liggen.
00
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Nieuwe berichtenNieuwe berichtenGeen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten  Forum is geslotenForum is gesloten