ѕυρєяѕтαяѕ

ѕυρєяѕтαяѕ


Hier ben jij de ster en draait alles om jou, laat de wereld zien wat je in huis hebt door als je lievelingszanger(es), acteur/actrice… door de RPG te gaan. Beroemd of berucht, famous of doodgewoon je beslist het zelf! Laat de echte ster in je los!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

~Stad~

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

The Dark Side

The Dark SideIn the dark side wonen de corrupte acteurs en actrices zeg maar. De bende van Channing hangt hier natuurlijk ook vaak rond. betreden op eigen risico.
00
Geen nieuwe berichten

Woningen

WoningenDit is de plek waar de huizen van de mensen in de stad zijn. Alle huizen staan hier. Villa's, appartementen, krotten,...
00
Geen nieuwe berichten

Kioskplaats

KioskplaatsDe Kioskplaats heeft zijn naam te danken door de kiosk die er vroeger heeft opgestaan. Deze kiosk staat er echter niet meer. Hier in de buurt is onderandere het winkelcentrum en die dingen.
16za feb 19, 2011 11:25 pm
Dean Dupont Some shopping
Geen nieuwe berichten

The Subway

The SubwayOok de ondergrondse genoemd. Je kan hier de ondergrondse nemen om je naar waar dan ook in de stad te laten transporteren. 's Avonds blijf je hier beter weg. Zwervers en andere lugubere mensen lopen hier vaak rond als het laat is en je bijvoorbeeld alleen op de ondergrondse staat te wachten.
111wo feb 16, 2011 11:12 pm
Channing Terug In New York
Geen nieuwe berichten

't Stadsplein

't StadspleinDe grote markt of " 't Stadsplein " in de volksmond. Op het plein kun je gezellige terrasjes doen, een bezoekje brengen aan de kathedraal of de trein nemen in het Centraal Station.
111do feb 17, 2011 8:11 pm
Victoria Page Koffie en een sigaret
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Nieuwe berichtenNieuwe berichtenGeen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten  Forum is geslotenForum is gesloten